top of page

Ste kdaj videli koga nesrečnega na kolesu?
Ne, mi tudi ne :)

Katera kolesa imamo in katere velikosti so na voljo?

Treking kolo Giant Roam (na voljo v velikosti Small, Medium, Large in XLarge)

Sledite svoji lastni poti - kamorkoli vas bo že vodila. Z dobro pozicijo telesa vas Giant Roam popelje po vseh tipih podlage in na neskončne dogodivščine. Roam vam nudi najboljšo mešanico kakovostne vožnje med gorskim in cestnim kolesom. Ponaša se s trpežnimi komponentami, s prednjim vzmetenjem in posebno Giantovo sedežno oporo, ki bosta vpijala neravnine in vibracije na različnih podlagah ter seveda veliki kolesi (700c), boste izkusili večje udobje in kontrolo, ne glede ali bo to asfalt, makadam ali celo brezpotje.
kolaze roam renta.jpg
Električno kolo Giant Talon E+ (na voljo v velikosti Small, Medium in Large)

Pot kliče in električno kolo Giant Talon E+ je odgovor nanjo. To uravnoteženo, udobno električno kolo vam ponuja enakomerno pospeševanje in popolno kontrolo nad njim, saj boste le tako izkusili več zabave in radosti ter premagovali nove ovire, ki vam bodo prišle naproti v novih off-road pustolovščinah.
Talon E+ je mešanica klasičnega trdaka oziroma »hardtaila« in modernega električnega kolesa, saj se le-ta lahko pohvali z novim SyncDrive Core motorjem, z vzmeteno vilico, ki premore 100 mm hoda ter seveda veliki, 29 colski koloseti, in s tem varno in samozavestno vožnjo po brezpotjih in enoslednicah. Gre se za udobno električno gorsko kolo, ki omogoča tihi, povsem naravni občutek pri asistiranem poganjanju, kar pa se bo pokazalo pri večjemu užitku po raziskovanju novega.
rentabike kolaz talon e+.jpg
Električno kolo Giant Liv Rove E+ (na voljo v velikosti Small in Medium)

Dovolite si, da vas električno kolo Giant Liv Rove E+ zanesljivo in s pomočjo elektrike popelje do novih odkritij.
To električno kolo je na kožo pisano tistim, ki si želijo spoznavati okolico po stranskih cestah in makadamu.
Elektricno-kolo-Giant-Liv-Rove-E_edited_
Mestno kolo Orangy

Odkrijte svoj občutek za odkrivanje skritih kotičkov po mestu in izven njega in ne pozabite vzeti s sabo vaš pustolovski duh. Zapeljite se po asfaltiranih površinah iz enega mesta v drugo - privoščite si kavico na rivi v enemu mestu, oglejte si znamenitost v drugemu.
rentabike kolaz mestna kolesa.jpg
Otroško kolo Giant Liv Enchant 24 col

Lahko in enostavno za manevriranje, Giant Liv Enchant ga postavi na pravo pot, ki vodi do dogodivščin. Nizka stojna višina (standover), zanesljive zavore in vzmetena vilica s 50 mm hoda ter seveda srce kolesa, okvir iz lahkega in trpežnega Giantovega hišnega aluminija Aluxx, bodo nudili ves nadzor nad kolesom za varno in prijetno vožnjo.
enchant kolaz.jpg
bottom of page